Неділя, 19.05.2024, 10:33

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту
Пластовий Портал - твоя віртуальна домівка

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 5 » Звернення Крайової Булавної УПН щодо участі новацтва в ЮМПЗ
03:52
Звернення Крайової Булавної УПН щодо участі новацтва в ЮМПЗ
Готуйсь любі братчики і сестрички.

Ось уже добігає час зголошення на Крайові новацькі табори. Цього року булава усі свої сили спрямувала на те, щоб цього року дати змогу усім новакам взяти участь в крайових таборах, а тоді усім разом приїхати на перший день ЮМПЗ. Саме тому цього року відбуватиметься аж 4 крайові табори. Кожен член булави, взяв на себе роль коменданта одного з таборів, чи активно долучається до одного з них. На жаль нам не вдалось, як ми планували залучити більше коштів, аби вкладка на табори була доступною для усіх. Проте 2 з чотирьох таборів мають значно меншу вкладку.

Проект ЮМПЗ - це чи не найвитратніший проект Пласту за останні роки. Приблизний бюджет його допоки складає 4 млн. грн. Залучити таку кількість коштів непросте завдання, яке стоїть перед кожним з нас. Тут дуже важливо, що це є НАШИМ спільним завданням. Зараз над програмою, збіркою коштів працює дуже велика кількість волонтерів, аби створити свято самим собі, адже 100-ліття - це свято кожного пластуна від маленького до великого. Тому важлива активна участь кожного з нас. Адже буде доволі наївним чекати, що хтось організує свято для нас, а наше завдання просто туди приїхати і гарно провести час і при цьому не платити нічого.

Зараз вкладка на табір виглядає дуже великою від 1000 до 2000 грн. проте, якби ми організували по осередках збірку коштів для участі нашого новацтва в таборах, я думаю ми б змогли зменшити цю вкладку для кожного нашого новака. Якби ми відклали гроші наколядовані вертепом, організували великодній розпродаж писанок, екологічну акцію до дня планети чи просту збірку коштів, це направду могло б допомогти.
Крайова булава УПН закликай усіх нас бути небайдужими, якщо вам вдалось зібрати частинку коштів перешліть інформацію про це на новацьку розсилку, можливо ваш спосіб допоможе і іншим. Як кажуть: для серця, яке горить бажанням не існує перешкод. Тому будемо дуже раді бачити вас усіх на крайових таборах. 

І під кінець хочу внести трохи ясності в участь новацтва в самому ЮМПЗ. До участі запрошуються новаки, які з'їдуться з крайових таборів на один день до Львова. Протягом цього дня відбудеться підсумок легенди, яка пов'язуватиме між собою 4 крайові табори, велика теренова гра, загальне відкриття ЮМПЗ і ватра представлення новацьких таборів. Увечері новаки повернуться до своїх домівок.
Протягом ЮМПЗ окремої програми для новаків не буде. Адже все святкування відбуватиметься у Львові, сюди з'їдуться пластуни з усього світу, і знайти місце на проживання усіх новаків в відповідних умовах виглядає нереальним. Та й програма ЮМПЗ має більш розважальну суть: вечірні ватри-концерти, екскурсії, великі теренові ігри схожі до ренджер-скоків.
Для новацтва діаспори на території ЮМПЗ діятиме денний табір, новаки матимуть звиклу денну програму, а ввечері батьки забирати їх до місць проживань.
Якщо ваш осередок все таки не беру участь в жодному крайовому таборі, але хоче приїхати на один день, зголосіться будь-ласка до мене, і я вам повідомлю усю необхідну інформацію. Осередкам потрібно зголоситись не пізніше 10 квітня.

Дякую усім, хто мав силу дочитати до кінця.
З надією зустрітись на крайовий таборах,
Крайова булавна УПН С.О. Оля Герус
Переглядів: 662 | Додав: Romeo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: