Неділя, 19.05.2024, 07:55

Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Друзі сайту
Пластовий Портал - твоя віртуальна домівка

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Лютий » 21 » З 11 по 12 лютого в с. Орявчик, Сколівського р-ну, пройшла новацька лещетарська мандрівка
01:17
З 11 по 12 лютого в с. Орявчик, Сколівського р-ну, пройшла новацька лещетарська мандрівка

«У країні Інгарії, де такі речі, як семимильні чоботи і шапки-неведимки, існують насправді, народитися найстаршим з трьох дітей – неабияке безталання. Усім відомо, що коли ви, всі троє, вирушете на пошуки щастя, саме тебе першого спіткає невдача, та ще й найдошкульніша…… Софі йшла далекими шляхами і от на горизонті завиднілася велика красива споруда. Підійшовши ближче дівчина зрозуміла, що ця споруда схожа на замок, що мандрує…»
(
Діана Вінн Джонс  "Мандрівний Замок Хаула")

Саме так почалася наша казкова історія…Історія нашої мандрівки…!

З 11 по 12 лютого 2012 р.Б. в с. Орявчик Сколівського р-ну пройшла новацька лещетарська мандрівка рою Чічки (гніздо «Джбан карпатських чар», станиця Львів).

Метою мандрівки було навчитись кататись на лижах – здобути новацьку вмілість «лещетар». Два дні, новачки рою «Чічки», разом  з виховниками перебували у мандрівному  Замку чарівника Хаула, що переповнений таємниць і чудес… 

Ці таємниці  доводилось розгадувати протягом цих днів, та разом з тим, отримувати нові знання про чари і замок… Спільно з героїнею казки – Софі, дівчата побували в «салоні капелюшків Хаттерів»,  подолали найсильніші чари відьми Пустирищ, …та познайомились з Кальцифером - демоном вогню, що своєю силою керував мандрівним Замком та утримував в ньому світло й тепло. Гості чарівника змогли приручити і Кальцифера, а той створив для них казковий новацький вогник біля каміну. 

Звичайно ж мандрували не тільки Замком, а на пагорбах де він зупинявся новачки опановували лещата! Важливо, що ВСІМ  новачкам рою, вдалося опанувати лещетарські вміння та досхочу накататись!

Чи то завдяки добрим чарам, чи позитивним думкам - та з погодніми умовами учасникам мандрівки теж вельми пощастило! Адже незважаючи на суворі морози, в с. Орявчик було зовсім не холодно, а протягом  цілих вихідних над гіркою світило яскраве сонце!

Окрім освоєння лещетарської майстерності,  були і санки, і лопатки, і малювання на снігу, і ліплення сніговиків, і теренівка, і вогник,  і багато інших веселих занять…

Тільки разом ,чічкам вдалося подолати труднощі, визволити дівчинку Софі від злих чар, пережити цікаві пригоди та освоїти нові вміння…!Все це за два чудових дні!

Провід новацької лещетарської мандрівки висловлює ПОДЯКУ всім тим, хто доклався до її проведення, зокрема батькам, інструкторам та виховникам!

Хутчіш застрибуйте до Замку - і помандруємо!



Переглядів: 686 | Додав: Romeo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: