Субота, 18.05.2024, 22:36

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Друзі сайту
Пластовий Портал - твоя віртуальна домівка

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2013 » Квітень » 1 » Мистецько-інтелектуальний змаг «Новацька Орляткіада ім. Ґонорової Львівської Ворони»
22:45
Мистецько-інтелектуальний змаг «Новацька Орляткіада ім. Ґонорової Львівської Ворони»

Я – ворона гонорова,
Маю дім у центрі Львова,
А крім того – це не тайна – 
Я – ворона надзвичайна;
Видно це і так прекрасно,
Та скажу вам чітко, ясно,
Коротко, немов афіша:
Я у Львові наймудріша

На станичну Новацьку Орляткіаду завітала Ґонорова Львівська Ворона, яка в особі сестрички Олі Фегецин, ПС забавляла новацтво своїми смішними віршами, інтелектуальними змагами, різноманітними конкурсами та забавами. На змазі зібралось шість новацьких роїв, а саме: Капосні вовчики, Прайми, Ельфики, Веселі бурундуки, Промінчики та Веснянки –більше 50 дітей.

Діти поринули у казковий світ з неймовірно цікавою легендою, яка палахкотіла впродовж усього змагу. Програма була надзвичайно насиченою: на дітей чекав театральний конкурс, на який кожен рій мав підготувати свою сценку; інтелектуальний змаг для роїв, на якому команди чекали несподівані питання; представлення роїв – завдання, до якого новацтво зі своїми виховниками підійшло дуже по різному: хтось робив презентації, хтось - виставу, а хтось - відеоролик. Переможцями стали: інтелектуальний змаг – рій «Веснянки», театральний конкурс – рій «Веселі бурундуки».

Найважливішим, мабуть, було обрання Князівни та Князенка Орляткіади. Представники від кожного рою зійшлись у інтелектуальному змазі, конкурсі на кращий костюм та представленні свого рою. Всі були на висоті, але все ж таки Князенком став Данилко Смик з рою «Капосні вовчики», а Князівною Даринка Шинкаренко з рою «Ельфики».

Також сьогодні було розмальовано найбільшу новацьку хустку! Так, саме так, сьогодні було поставлено рекорд! Відстань між краями хустки становила 3 метри! Тепер залишилось знайти такого бравого новака, якому можна її пов’язати.

Після закінчення змагу бунчужний, братчик Володимир Процюк, знову зібрав все новацтво в коло і почалась найприємніша хвилина, на яку всі так довго чекали - нагородження.

Усі одержали подяки за участь, а переможці - цінні призи у вигляді інтелектуальних настільних ігор для рою, цікавих книжок та інших сюрпризів.

Приємно бачити усміхнені лиця львівського новацтва та їхніх батьків, які з гарним настроєм та незабутніми враженнями повертались додому.

Автор новини: С.О. Володимир Процюк

 







Переглядів: 781 | Додав: Varyag | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: