Неділя, 19.05.2024, 07:37

Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту
Пластовий Портал - твоя віртуальна домівка

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Листопад » 8 » 5-6 листопада в Тернополі відбулась IV Крайова Новацька Спартакіада
01:26
5-6 листопада в Тернополі відбулась IV Крайова Новацька Спартакіада
Цими вихідними у стінах Тернопільської школи №24, уперше за останні 3 роки, пластове новацтво із Києва, Львова та Тернополя показало усе на що було спроможне в своїх спортивних осягах. Всього у спартакіаді прийняло участь 12 команд, і як показує загально світома статистика – дівчат таки завжди більше: було лише 3 хлопчачих команди.
 
Організаторам вдалось забезпечити новацтво та впорядників позитивним настроєм та спортивним азартом до перемоги. Сприяли цьому як самі змагання з футболу, баскетболу, пластболу та китайського футболу, так і новаторства такі як гра із флорболу та сучасна ігрова кімната з іграми у віртуальну реальність.
 
Також цікавим елементом програми були так звані «Ігри гнізд», які проводились у неділю. Ці ігри були розраховані для того аби новацтво могло трішки розслабитись, посміютись та показати справжню командну згуртованість.
 
Своїми враженнями поділилась минулорічний референт новацтва станиці Тернопіль Оля Волощук: «Щиро кажучи мені сподобалась програма Спартакіади: перший день коли діти грали у всім знайомі ігри і їм це вдавалось то вони з цього раділи, а коли і були програші, то впорядники одразу їх заспокоювали. А в другий день на «іграх гнізд» я тримала кулаки за усі команди із Тернополя. Також мені сподобалась ідея організаторів із ігровою кімнатою, в яку просто не можна було зайти, так діти намагались один поперед одного пограти у віртуальну реальність, і навіть деякі виховники спробували свої сили.»
 
За результатами IV-ї крайової Новацької Спартакіади пермогу та Кубок Спритного Орля здобула команда "Черепашки” - новацтво з гнізда ч.31 «Наступна Планета» станиці Львів.
Провід дякує за допомогу у проведенні IV Крайової Новацької Спартакіади: дирекції Тернопільської загальноосвітньої школи №24, «Видавництву Старого Лева», готелям «Тернопіль» та «Галичина», Тернопільській Обласній Федерації Флорболу, шоу балету Beauties ,Центру сервісного обслуговування «Хелена», Інтернет Кафе «Крапка», а також куреням "Орден Хрестоносців” та "Орден Залізної Остроги”.
 
До зустрічі на наступній Спартакіаді!

 
Переглядів: 653 | Додав: Romeo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: